4.jpg
Színjátszó csoport

SLT

Aláírták, indulhat a Só útja projekt kivitelezése

Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

Kedden, július 26-án délelőtt Marosvásárhelyen a megyei tanács épületében Lokodi Edit Emőke, a megyei tanács elnöke jelenlétében Péter Ferenc, Szováta polgármestere és Simion Cretu, a központi fejlesztési ügynökség igazgatója aláírták a Só útja projekt finanszírozási szerződését, amelynek révén beindulhat Szovátán egy újabb, 7,4 millió lej értékű beruházás.

 

A Só útja projektet már évek óta próbálják futtatni, az első változattól jelentősen eltérő legutóbbi változata végre nyerő lett, ezzel az aláírással zöld utat kapott.

 

De miből is áll a Só útja projekt?

Módosítás: (2011. július 27. szerda, 00:57)

 

Városunk az interneten

Olvasóink értékelése: / 23
ElégtelenKitűnő 

Az internet egyre fontosabb szerepet játszik életvitelünkben, egyre közelebb kerül hozzánk és elérhetővé válik fiatalnak, öregnek egyaránt. Ha információra van szükségünk, segítségre bármi téren, vagy csak szeretnék tudni a közösség véleményét egy adott témában, az internet megadja nekünk mindazt, amire szükségünk van. A kommunikáció is egyszerűbbé válik ezen csodálatos eszköz birtokában, akár egyszerre több emberrel is elbeszélgethetünk, olcsón és hatékonyan, legyen az a világ bármelyik sarkában.

www

Ahogy az internet egyre több háztartásban, iskolában, munkahelyen elérhető, úgy növekedett meg az információmennyiség is, amit az emberek összegyűjtöttek és elérhetővé tettek a világhálón. Ebből az információs robbanásból Szováta sem maradt ki, egyre több tartalom érhető el az interneten, ami kapcsolatos kedves városunkkal. Egy cikksorozatot szeretnék indítani jelen cikkemmel, aminek célja az lenne, hogy időnként bemutasson pár oldalt, videót, véleményt, ami Szovátához köthető. A világhálón való hosszas keresgéléseim után sok érdekes cikkre, videóra, oldalra, véleményre találtam, ezeket szeretném megosztani a kedves olvasóval. Remélem, hogy cikksorozatom elnyeri tetszését.

Módosítás: (2010. szeptember 15. szerda, 19:41)

 

Meghívó könyvbemutatóra

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

KÖNYVBEMUTATÓ!

November 9-én, SZERDA este

FÉL 7-kor,

A FŐ ÚTI REFORMÁTUS TEMPLOM GYÜLEKEZETI TERMÉBEN

a szerző leánya,

MÁRTON GYÖNGYVÉR

beszél a megjelent könyvről

és fölolvas szovátai vonatkozású részleteket.

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT

SZERETETTEL VÁRUNK!

Módosítás: (2011. október 23. vasárnap, 21:27)