31.jpg
Színjátszó csoport

SLT

Csodás falum kalandjai Szakadátban

Olvasóink értékelése: / 13
ElégtelenKitűnő 
Cikkek - Általános cikkek

Az ismerkedést és az egymásra hangolódást elősegítő, bemelegítő játékokat követően megtanultuk a karaván idei himnuszát, majd a település nevezetességeire, jeles személyiségeire hívta fel a figyelmet a helyi közösséget képviselő meghívottunk. Márton Béla felsorolta és számos példával támasztotta alá, hogy kikre is lehetnek büszkék az ott élők.

A rövid bemutatóban is kihangsúlyozódott az összetartás fontossága egy-egy közösség életében, az együttműködés azonban az egész napos tevékenység során fontos szerepet kapott. A számtalan játék, mozgalmas vetélkedők után a hangulatos, kacagással teli nap emlékére és az összefogás igénybe vételével a helyi gyerekek és fiatalok, kicsik és nagyok a szervezőkkel közösen ültettek fát. Legkönnyebben közös erővel lehet nehéznek tűnő feladatokat véghezvinni, saját képességeinket is fejleszteni, és közben szórakozni is, fogalmazódnak meg a következtetések.

A program megvalósulását támogatta Szováta Önkormányzata, az Alsó-Szakadáti Általános Iskola (Kovács Rozália igazgatónő, Bodó Lajos aligazgató, Angi Noémi és Kiss Enikő tanító nénik), továbbá a Marosszéki Közbirtokosság és a szovátai Corvinartcom KFT.

A Csodás falum kalandjai legközelebb Kenden és Balavásáron várja a vakációzókat, visszatér azonban Szováta körzetébe is, lesz karaván a nyár folyamán többek között Ilyésmezőben is.

 

 


 

Hozzászólások

 
0 #1 blenessyodon 2011-07-21 09:48
nagyon jo hogy gondolnak ijesmirre
Idézet
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.