Pénzügyőr Zenekar koncert - Szováta 2014

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Vámos Települések Szövetségének erdélyi települése, Vámosgálfalva meghívására ismét vidékünkön turnézik a Pénzügyőr Zenekar: augusztus 298-én Sepsiszentgyörgyön, 30-án, Szombaton Szovátán és Marosvásárhelyen, 31-én vasárnap pedig Vámosgálfalván.

Szováta-fürdő immár visszatérő vendégei: eddig 3 alkalommal volt lehetősége látni-hallani őket a szovátai lakosoknak és a fürdőközönségnek.

A szovátai koncert helyszíne a Fűrdőtelepi központi park, időpontja 2014. augusztus 30-a, Szombat, du. 15,00 óra.

Kiváló szaktudással játszanak klasszikus darabokat: Bach, Beethoven, Mozart és más hires zeneszerzők műveit egyaránt.  A pénzügyőr zenekar országosan ismert és kedvelt hivatásos fúvószenekar. Az együttes vezető karmestere Kapi-Horváth Ferenc, karmestere Nyers Alex.
Fellépnek a Vám- és Pénzügyőrség hivatalos rendezvényein, vámhivatalok, határátkelők avatásán, hangversenyeken, fogadásokon. Ünnepi, jótékonysági koncertek, rádió- és televízió-közvetítések, térzenék, zenés felvonulások, fesztiválok alkalmával a teljes zenekar szerepel, de nagy sikere van a kamaraegyüttes, a big band formáció és a tánczenei kisegyüttes színvonalas produkcióinak is.
Repertoárja sokszínű: a hagyományos fúvósindulóktól a modern fúvószenéig terjed.
Látványos gyepshow-programjuk (alakzatok zenekar általi megformálásával egybekötött bemutató) mindig nagy tetszést arat.

https://hu-hu.facebook.com/pages/P%C3%A9nz%C3%BCgy%C5%91r-Zenekar/217501401673640

Módosítás: (2014. augusztus 22. péntek, 13:40)

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés