Bélyeggyűjtők kerestetnek!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Testvérvárosunkban, Tatán minden évben megrendezésre kerül a „Víz, virág Zene Fesztivál” is. A 2015. évben ezen alkalommal a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége országos bélyegkiállítást rendez. Ez az év legrangosabb Magyarországi bélyegkiállítása. A nemzetközi részvételű rendezvényre,  kiállításra szóló meghívólevelet a szabályzattal és a jelentkezési lappal együtt megküldték több európai ország bélyeggyűjtő szövetségeinek így a romániainak is.

Testvérvárosunk Önkormányzata külön értesített minket, szovátaiakat az eseményről, hogy amennyiben működik Szovátán bélyeggyűjtő szervezet, vagy vannak komolyabb bélyeggyűjtők, akkor értesítsük Őket a tatai kiállításról, illetve a kiállítás szabályzatát és jelentkezési lapját is mielőbb megkapják a http://mabeosz.hu/index.php?p=show_cikk&cikk_id=136 linken.

Kérjük az esetleges érdeklődőket sürgősen jelentkezzenek a 0740146403-as telefonszámon, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcímen, vagy személyesen a Városháza 5 sz. irodájában.

Módosítás: (2015. január 23. péntek, 11:11)

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés