Dirty Dancing

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Az utóbbi időben egyre több, fiatalok által kezdeményezett, a szakma által elismert tánc-kezdeményezés lát napvilágot, csillogtatva a hazai, kissebségi kultúra erejét, tehetségét. Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön, Kolozsváron, Csíkszeredában, Székelyudvarhelyen ifjúsági-színházak, kis-színházak, táncműhelyek, táncszínházi társulatok próbálgatják szárnyaikat, ifjakhoz méltón feszegetve a határokat. ezek körébe illeszkedik az András Lóránd Társulat melynek létrejötte a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemem, 2010-ben induló felsőfokú koreográfiai oktatás szövődménye. Működésének hivatalos jogi kerete 2014 szeptemberére valósult meg. Alakulásukról a MÉDIA is beszámolt

„Az előadásait elsősorban kortárs táncszínházi nyelven megfogalmazó csapat ars poétikája röviden: szakmaiság; erőteljes, eredeti színházi látásmód és folytonos megújulási készség.” írja róluk a– Bethlen Téri Színház honlapja ahol, több más nemzetközi fesztivál és fellépés mellett szintén bemutatkoztak.

Az ismert és közkedvelt tini-film-musical a Dirty Dancing táncelőadást február 20-án 13 és 18 órától mutatja be a Társulat Szovátán a Domokos Kázmér Művelődési Házban. A belépti díj mindössze 15 lej, kedvezményesen 8 lej. Jegyek a helyszínen kaphatók. Helyfoglalásra a Facebookon illetve a 0740146403-as telefonszámon van lehetőség. Szükséges tudnunk hányan érdeklődnek az előadás iránt így a jelentkezés fontos mivel a mai világban minden pénzbe kerül, s ez alól a Társulat működése, működtetése sem kivétel. Pontos és jól meghatározott néző-létszám teszi csak lehetővé, hogy az előadást megtartsák.

Reménykedünk és vállaljuk annak kockázatát, hogy nem kerülünk ugyan-abba a kínos helyzetbe mikor is egy másik társulat előadásra megjelent közönséget, kis létszáma miatt haza kellett küldenünk. A belépti díj ára igazán nem elrettentő, sőt közönségbarátnak is nevezhető. Kérjük szépen a szovátai közönséget tisztelje meg figyelmével, bátorítsa e fiatal, lelkes csapatot jelenlétével.

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés